Oekraïne 2020

Hallo allemaal, hierbij even een bericht van het diaconaal project. 

Zoals waarschijnlijk iedereen wel weet, zouden we afgelopen zomer op diaconaal project naar Oekraïne gaan, samen met de jeugd uit onze drie kerken. Helaas gooide corona roet in het eten en kon de reis niet doorgaan.

Het huisje in The Velichko dat we hebben laten opknappen

We hadden een goede start gemaakt met de acties van eind 2019 en aan het begin van 2020. Veel geld was er al opgehaald met de bloembollenactie, oliebollenactie, kerstkaartenactie en natuurlijk met de verschillende klussen.

Omdat we begin januari al met een paar mensen naar Oekraïne geweest waren en daar al een paar klussen hadden bekeken, vonden we het erg jammer dat we de mensen daar afgelopen zomer niet konden helpen.

De keukenvloer van Ekaterina Ivanovna was niet betegeld

We hebben daarom besloten om een aantal projecten financieel te ondersteunen, zodat die daar toch nog door een aantal plaatselijke ondernemers konden worden uitgevoerd. Jammer dat we dit als groep niet zelf hebben kunnen ondernemen, maar op deze manier is het geld toch ook omgezet in dankbaar werk.

Graag willen we iedereen bedanken! De jeugd voor hun inzet bij de verschillende acties en alle vrijwilligers die daar op welke manier dan ook aan hebben bijgedragen. Hopelijk is het roet gauw weer uit het eten en mogen we weer toekomstplannen maken.

Groeten namens Diaconaal werkgroep Den Ham.

Het platte dak van de Radiance Christian School was lek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.