Acties

Diaconaal project.
De jongeren die meegaan naar Namibië doen allerlei klussen om geld in te zamelen voor dit project.

Klussendienst:
Hebt u een zware klus of ziet u tegen een klus op, dan staan de deelnemers klaar om bij u te klussen. Voor welke werkzaamheden kunt u ons bellen? In de voorgaande jaren is heel wat ervaring opgedaan met: tuinwerkzaamheden, schoonmaak- en opruimwerkzaamheden, oppassen, bedienen bij feesten, etc.

De kosten bedragen minimaal €7,50 per persoon per uur. Dit bedrag zal bij moeilijke en grote klussen hoger liggen. Dit hangt af van het soort gereedschap en de kennis die nodig is om de klus te klaren. We zullen zo nodig komen kijken wat de klus inhoudt, met u overleggen wat de prijs wordt en wanneer we komen klussen. We vinden het wel fijn als de klussen zo vroeg mogelijk doorgegeven worden!!

Klussen kunt u doorgeven aan Gerben Ruiterkamp (tel: 06-21862906 of mail: klussendienstdenham@hotmail.com 

Kledingcontainer:
Goede, gebruikte kleding kunt u inleveren in de witte container op de parkeerplaats van de gereformeerde kerk aan de Ommerweg. U komt er langs als u vanaf de kerk richting de Kerkallee rijdt.

Oud ijzer:
Heeft u nog oud ijzer, koper of andere metalen liggen? U kunt dit inleveren bij Jan Nevenzel, Ommerweg 69.

Aanmaakhoutjes:
Bij garage Jan Binnenmars zijn voor € 5 aanmaakhoutjes te koop.

Inbreng spullen rommelmarkt: 
Voor het de reis naar Namibië word er geen rommelmarkt meer gehouden. Wanneer het volgende project (2023-2024) opgestart word dit weer in gang gezet. We zamelen vooraf geen spullen meer in voor de rommelmarkt. In de week voor de rommelmarkt gaan de deelnemers langs de huizen. Hoe, waar en wanneer precies dat hoort u vanzelf via Facebook of Instagram. Of ziet u verschijnen via de beamer in de kerken of de kerkbladen. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.