Rommelmarkt

Op vrijdag 3 mei en zaterdag 4 mei staat de rommelmarkt weer voor de deur.

Openingstijden rommelmarkt:

  • Vrijdag 3 mei 15.00-20.00
  • Zaterdag 4 mei 8.30-13.00

Grote Rommelmarkt
De Rank
Brinkstraat 6 Den Ham

Meubelverkoop
Loods Kleinovink
Rohorst 11a Den Ham

Met veiling!
Zaterdag 4 mei 11.00u

In de week voor de rommelmarkt zullen de deelnemers langs de deuren komen om uw spullen op te halen. Dit zal gebeuren van maandag 29 april t/m woensdag 1 mei. Zet dus indien mogelijk alvast uw spulletjes die u graag wilt geven voor ons klaar!

Heeft u ons gemist? Bel 0650037644

Wij zijn al druk bezig met de voorbereidingen en zoeken nog hulp bij het sorteren- en het op hun plaats zetten van de spullen. Dit vindt plaats van maandag 29 april tot vrijdagochtend 3 mei. Wil jij ons een handje helpen? 🙌🏼

Opgeven mag via: info@diaconaleprojectendenham.nl
Alvast heel erg bedankt ☺️