Acties

De jongeren die meegaan naar Armenië doen allerlei klussen om geld in te zamelen voor dit project. Op deze pagina geven we een overzicht van de grootste acties en activiteiten. Daarnaast vinden er door het jaar heen ook nog meerdere kleine acties plaats.

Klussendienst
Hebt u een zware klus of ziet u tegen een klus op, dan staan de deelnemers klaar om bij u te klussen. Voor welke werkzaamheden kunt u ons bellen? In de voorgaande jaren is heel wat ervaring opgedaan met: tuinwerkzaamheden, schoonmaak- en opruimwerkzaamheden, oppassen, bedienen bij feesten, etc.

De kosten bedragen minimaal €7,50 per persoon per uur. Dit bedrag zal bij moeilijke en grote klussen hoger liggen. Dit hangt af van het soort gereedschap en de kennis die nodig is om de klus te klaren. We zullen zo nodig komen kijken wat de klus inhoudt, met u overleggen wat de prijs wordt en wanneer we komen klussen. We vinden het wel fijn als de klussen zo vroeg mogelijk doorgegeven worden!

Klussen kunt u doorgeven aan Gerben Ruiterkamp, tel: 06-21862906 of mail: klussendienst@diaconaleprojectendenham.nl

Tweede Hams
Kringloopwinkel Tweede Hams zit aan de Dorpsstraat 13 in Den Ham (OV). 490 vierkante meter is overzichtelijk ingericht en gevuld met prachtige tweede hands spullen. Specialiteit is veel mooie merkkleding. Ook is er de mogelijkheid om een kopje koffie of thee te drinken. Door bij Tweede Hams te kopen of spullen in te brengen steunt u het diaconaal project.

Kledingcontainer
Goede, gebruikte kleding kunt u inleveren in de witte container op de parkeerplaats van kringloopwinkel Tweede Hams aan de Dorpsstraat.

Oliebollenactie
In december gaan we oliebollen bakken en huis aan huis verkopen!

Oud ijzer
Heeft u nog oud ijzer, koper of andere metalen liggen? U kunt dit inleveren bij Jan Nevenzel, Ommerweg 69.

Aanmaakhoutjes
Bij garage Jan Binnenmars zijn aanmaakhoutjes te koop.

Rommelmarkt
We zamelen vooraf geen spullen in voor de rommelmarkt. In de week voor de rommelmarkt gaan de deelnemers langs de huizen. Hoe, waar en wanneer – dat hoort u vanzelf via Facebook of Instagram of ziet u verschijnen via de beamer in de kerken of de kerkbladen.